Boka tid 

NY KLIENT - BOKNINGSFÖRFRÅGAN - KLICKA HÄR

Innan du gör en bokningsförfrågan vänligen gå in under konsultation/inför ditt besök och läs igenom informationen om respektive konsultation, vår arbetsprocess och prispolicy samt vad som gäller vid betalning och avbokning. 
 
Efter att ha klickat dig vidare fyller du i dina kontaktuppgifter och beskriver i meddelanderutan om vad du vill ha hjälp med. När du skickat in din bokningsförfrågan får du ett bekräftande svarsmail från oss att vi tagit emot din förfrågan.
 
Det är många som önskar boka tid. Vi eftersträvar att alla som har gjort en bokningsförfrågan får svar om man kan erbjudas en tid. Om du inte fått svar inom 4 månader är det bra om du återanmäler ditt intresse via en ny bokningsförfrågan så att vi vet om du fortsatt önskar en tid. Om du fått besked om att du inte kan erbjudas en plats just nu, men önskar stå kvar, gör då en ny bokningsförfrågan där du anger att du är fortsatt intresserad. 

klicka här för att göra en bokningsförfrågan.


REDAN KLIENT - BOKNING UPPFÖLJNING - KLICKA HÄR

Du som redan är klient hos Dr. Cecilia Fürst kan boka tid för rådgivning eller uppföljning. För mer information om respektive konsultation, vår arbetsprocess och prispolicy samt vad som gäller vid betalning och avbokning se under fliken konsultation/inför ditt besök. 
 
Efter att ha klickat dig vidare fyller du i dina kontaktuppgifter, gör dina val om när och hur du önskar din konsultation, beskriver i meddelanderutan vad din bokning avser och skickar in din förfrågan. 
 
Du får ett bekräftande svarsmail från oss att vi tagit emot din bokningsförfrågan. Det är viktigt att veta att detta inte innebär att vi återkopplar direkt och att det kan ta tid. Bokningsförfrågningarna prioriteras efter behov och efterhand. Vi försöker alltid i största möjliga mån se till att alla får tid efter önskemål.

klicka här
för att göra en bokningsförfrågan.