NY KLIENT 
 
Bokningsförfrågan. Om du önskar bli klient hos Dr. Cecilia Fürst är du välkommen att göra en bokningsförfrågan. Innan du gör bokningen vänligen gå in under rubriken konsultation och läs igenom informationen om konsultationsmöjligheter, vår arbetsprocess och prispolicy samt vad som gäller vid betalning och avbokning.
 
När du gör en bokningsförfrågan fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv i meddelanderutan om vad du vill ha hjälp med. När du skickat in din förfrågan får du ett bekräftande svarsmail från oss att vi tagit emot din bokningsförfrågan.
 
Återanmälan. Det är många som önskar boka tid. Vi eftersträvar att alla som har gjort en bokningsförfrågan får svar om man kan erbjudas en tid. Om du inte har fått svar inom 4 månader är det bra om du återanmäler ditt intresse via en ny bokningsförfrågan så att vi vet att du fortsatt önskar en tid. Har du fått besked om att du inte kan erbjudas en plats just nu, men önskar stå kvar, gör då en ny bokningsförfrågan där du anger att du är fortsatt intresserad. 
 
Telefontid. Om du har frågor om tidsbokning eller av administrativ karaktär är du välkommen att ringa torsdagar mellan kl. 09.00-11.00 på telefon 073 430 85 27.
 
Ny klient – bokningsförfrågan – klicka här 
REDAN KLIENT 
 
Tidsbokning – Frågor – Kontakt – Meddelande. Om du som redan är klient önskar boka tid till Dr. Cecilia eller har frågor, vill ha kontakt med oss eller lämna ett meddelande är du välkommen att göra en bokningsförfrågan. Innan du gör bokningen vänligen gå in under konsultation och rubrikerna Rådgivning/Uppföljning/ Provtagning samt betalning och avbokning och läs igenom informationen.
 
Genom att göra en bokningsförfrågan istället för att skicka mail undviker du att hamna i det allmänna mailinflödet. Bokningsförfrågningarna prioriteras framför inskickade mail. Mailkorrespondens går bra vid överenskommelse.
 
När du gör en bokningsförfrågan fyll i dina kontaktuppgifter, gör dina val om när och hur du önskar din konsultation och beskriv i meddelanderutan om vad du vill ha hjälp med. När du skickat in din bokningsförfrågan får du ett bekräftande svarsmail från oss att vi tagit emot din förfrågan.
 
Återkoppling. Det är viktigt att veta att det bekräftande svarsmailet inte innebär att vi återkopplar direkt. Bokningsförfrågningarna prioriteras efter behov och hanteras efterhand. Vi försöker alltid i största möjliga mån se till att alla får tid/kontakt efter önskemål.
 
Telefontid. Om du har frågor om tidsbokning eller av administrativ karaktär är du välkommen att ringa torsdagar mellan kl. 09.00-11.00 på telefon 073 430 85 27.